Hemijski piling odlikuje se maksimalnom biorazgradljivošću, a kiseline imaju jaka hidratantna i antioksidativna svojstva.

NeoStrata pilinzi sa glikolnom kiselinom su visoko potentni

jer koriste 100% slobodnu glikolnu kiselinu.

Sa jedne strane ove kiseline popravljaju izgled oštećene kože,

a sa druge štite je od daljeg štetnog dejstva spoljašnjih faktora.

Kome se preporučuje?

Hemijski pilinzi se preporučuju za potpuno obnavljanje epiderma i redukciju vidljivih znakova starenja i foto-oštećene kože, kao i za poboljšanje tonusa i sjaja kože. Najčešće se preporučuje osobama sa foto-oštećenom kožom (naboranom kožom, izraženim hiperpigmentacijama, proširenim porama, lošom teksturom i neujednačenom bojom tena ) kao i osobama sa masnom kožom i ožiljcima od akni.

Koliko često se radi?

Tretman hemijskim pilingom treba raditi jednom mesečno. Najbolji efekat se dobija kada se primenjuje redovno u seriji od 5 do 6 puta. To je najbolji način da koža prirodnim putem vrati blistavost i sjaj. Ovakav tretman odličan je za jesen, ako želite da ubrzate oporavak kože nakon letnjih iskušenja dubinskom eksfolijacijom.

sigurnost i
preciznost u primeni

redukcija
foto oštećene kože

poboljšanje
tonusa kože

Koji delovi tela se mogu tretirati?

  • lice
  • vrat
  • leđa
  • ruke

Piling glikolnom kiselinom je idealan je za lečenje akni, podmladjivanje, poboljšanje strukture i tonusa kože, smanjenje pora, uklanjanje pigmentnih nepravilnosti i nečistoća sa kože.

Koje hemjske pilinge koristimo u Kirei centru?

U Kirei centru primenjujemo NeoStrata piling 100% slobodnom glikolnom kiselinom u 2 različite koncentracije, kao i Exuviance Booster-e i pilinge.

Voćne kiseline koje se koriste u hemijskim pilinzima su prirodnog porekla, najbolja i najpoznatija je glikolna kiselina, koja zbog male veličine čestica prodire duboko u kožu.

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE
+381 60 02 77 043

ZAKAŽITE