Šta je mikropigmentacija

Mikropigmentacija predstavlja estetsku proceduru namenjenu korigovanju i ulepäavanju određenih nedostataka na licu. To su obrve, kapci ili usne. Unosenje pigmenata pomocu aparata i igle u kozu dubinom 2mm. To je zapravo trajna stinka i moze trajati od 2-2,5 godine

Po čemu se razlikuje od Japanskog iscrtavanja?

Mikropigmentacija obrva je u stvari sencenje obrva i dace vam efekat lagane senke na obrvama. Ukoliko zelite lep oblik obrva, popunjen senkom za obrve u Vasoj idealnoj nijansi, onda je mikropigmentacija ili puder tehnika bas za Vas.

Procedura Mikropigmentacije

Master mikropigmentacije mora da zna proporcije lica, tip i ton koze, da pravilno izabere boju pigmenta, koja takođe mora da se dopadne klijentu. Uvek predlazemo da klijent prvo dode na konsultacije koje su besplatne, na kojima se dogovoaramo o debljini obrva. nakon toga odredujemo oblik. Oblik se prvenstveno iscrtava olovkom za obrve i tek nakon sto klijent potvrdi da je to zeljeni oblik, krećemo sa iscrtavanjem obrva pigmentima. Pigment koji koristimo je uvek prilagođen boji prirodnih obrva. Međutim klijent mora da bude spreman da je boja i do 50% tamnija odmah nakon procedure Procedura traje do 2h. Od 4-7 dana kreće proces perutanja i prilagodavanja pigmenata.Na korekciji koja se radi od 15-30 dana, Master ce samo dopuniti tackice mikropigmentacije koja će trajati od 2-25godine.

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE
+381 60 02 77 043

ZAKAŽITE