Hijaluron je jedan od najpopularnijih tretmana već decenijama unazad.

Njegova prednost leži u efikasnim rezultatima, brzoj i komfornoj intervenciji.

Zbog toga se često preporučuje kada je u pitanju ispravljanje finih bora i nesavršenosti lica.

U Kirei estetic centru koristimi inovativni hijaluronski dermalni filer koji se koristi za ispravljanje bora, kožnih preloma i preuređivanje usana u sredini dermisa.

Kako deluju hijaluronski fileri?

Hijaluron je prirodni sastojak vaše kože, i ima ulogu potpore kolagenim vlaknima. Tokom godina, usled procesa starenja, prirodna koncentarcija hijalurona u koži opada i tada primećujete sitne promene na koži lica i vrata, bore i opuštenost obraza.

Uloga filera jeste da se nadoknade prirodni hijaluron, a koža na tretiranom mestu zategne.

Kada se koriste hijaluronski fileri?

  • Hijaluronom se popunjavaju fine bore na licu i bore oko očiju, kao i nazolabilajlne brazde koje nastaju kao posledica mimike.
  • Koristi se da se povrati volumen vaše kože – da se zategne i popuni regija obraza.
  • Koristi se i kao sastojak za oblikovanje i popunjavanje usana, od isticanja kontura do povećanja i korekcije tankih usana uz prirodni izgled.

Ispravlja bore i nabore

Sređuje nedostatke na licu

Povećava i oblikuje usne

Kada se vide rezultati?

Tretman pokreće kaskadnu reakciju razvoja novog kolagena kojoj treba vremena da bude vidljiva. Obično je potrebno 2 meseca da rezultat postane vidljiv. Kako vreme odmiče, pokrenuta reakcija je sve jača, a rezultati upečaljiviji.

Da li postoje neželjeni efekti?

Hijaluron je potpuno prirodan sastojak i jedini neželjeni efekat može biti blago crvenilo ili otok, koji prolaze za 1-2 dana nakon tretmana, kao i eventualna pojava sitnih modrica koje takođe brzo prolaze.

Koliko dugo traju rezultati nakon primene hijalurona?

Dužina trajanja rezultata nakon primene hijaluronskih filera je individualna stvar i zavisi od mnogo faktora, ali prosečno vreme trajanja je do godinu dana, dok kod primene hijaluronskih filera za vraćanje volumena obrazima, rezultati mogu trajati i do 2 godine. Za duže trajanje rezultata neophodna je redovna nega, korišćenje kvalitetne kozmetike, kao i redovni tretmani za negu vaše kože. Dokazano je da je nakon 2 godine od primene hijaluronskih filera potrebna manja količina filera da se postigne isti rezultat.

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE
+381 60 02 77 043

ZAKAŽITE