U Kirei Centru veliku pažnju posvećujemo nezi lica.

Zavisno od tipa kože i vaših želja, a uz konsultaciju naših stručnjaka

pristupa se individualnom tretmanu nege kože lica.

Nudimo vam sledeći izbor tretmana lica:

Klasični
higijenski tretmani lica

Tretman za
suvu i osetljivu kožu

Citratni tretman
za sve tipove kože

Tretman za
masnu i mešovitu kožu

Tretman fotooštećene
i kože sa pigmentacijama

Tretman za ublažavanje
starenja, sa masažom lica

DODATAK ZA VAŠ SPECIJALAN DAN

AMPULA SA SLUZI PUŽA PO VEOMA POVOLJNOJ CENI!

Klasični tretmani lica

Klasičan ili higijenski tretman lica podrazumeva niz postupaka kojima se vrši dubinsko čišćenje kože. Može se sprovoditi kod svih tipova i stanja kože, u zavisnosti od njihovih karateristika, jer samo čiste pore mogu da prime aktivne komponente i preparate. Klasičan tretman lica traje sat do sat i po vremena i preporučujemo da se radi jednom u mesec ili dva dana u zavisnosti od individualnih potreba kože.

Klasični tretman lica podrazumeva

 • Čišćenje lica uklanjanjem šminke, sebuma i ostalih nečistoća sa površine kože preparatima koji u sebi ne sadrže sapune koji bi mogli da isuše kožu i poremete njen ph.
 • Hemijski piling lica kojim se otklanjaju mrtve ćelije uz niže procente određenih kiselina. U Kirei centru radimo isključivo sa proverenim svetskim brendovim kao što su NeoStrata i Exuviance.
 • Čišćenje kože kojim se uklanjaju mitiseri i bubuljice, što je veoma važan postupak u održavanju zdravlja i nege kože.
 • Nakon čišćenja lica, stavlja se maska prema tipu kože da bi se koža smirila i nahranila.
 • Tretman završavamo nanošenjem seruma i kreme prema tipu kože i savetom za dalji proces kućne nege.

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE
+381 60 02 77 043

ZAKAŽITE

Tretman za ublažavanje starenja sa masažom lica

Starenje kože je prirodan proces. Koža, kao spoljašnja barijera organizma, dodatno je izložena različitim uticajima spoljašnje sredine – ultraljubičastom zračenju, toksinima (dim cigarete, zagađenje vazduha…) koji ubrzavaju ovaj proces. Stoga se razlikuju takozvano fiziološko – hronološko starenje i starenje kože koje nastaje usled izlaganja sunčevom zračenju. Zahvaljujući kvalitetnim preparatima I adekvatnom upotrebom istih, znaci starenja se mogu ublažiti.

Tretman podrazumeva

 • Umivanje lica i skidanje šminke Neostrata Exfoliating Glycolic Wash / Exuviance Cleansing Gel. Za ovaj korak se koriste sredstva u zavisnosti od tipa kože
 • Nanošenje NeoStrata/Exuviance glikolne kiseline, neutralizacija iste. Sa glikolnom kiselinom se otvaraju pore, bez parenja ili termo maske. Parenje ili termo maske mogu dodatno uticati na vidljivost kapilara na koži ili oštetiti kožu sklonu pucanju kapilara. Zato je ovo mnogo bolji metod. Ukoliko na koži postoje mitiseri, potrebno je blago parenje i čišćenje lica
 • Zatim na lice nanosimo odgovarajuću masku
 • Na kraju tretmana nanosi se serum i odgovarajuća krema

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE
+381 60 02 77 043

ZAKAŽITE

Citratni tretman za sve tipove kože

Citralni tretman je univerzalan kombinovan tretman za sve tipove kože. U pitanju je tretman dubinske hidratacije i regeneracije, kao i stimulacija kože za proizvodnju sopstvenog kolagena i elastina. Tretman uključuje i čišćenje lica, ukoliko je to potrebno. Može se raditi i kao priprema kože za hemijske pilinge.

Tretman podrazumeva

 • Umivanje lica i skidanje šminke
 • Nanošenje NeoStrata citratnog bustera, koji ostavljamo da deluje 15 minuta, zatim ga neutrališemo. Na ovaj način blagim pilingom uklanjamo površinski sloj koze, stimulišemo njenu regeneraciju, sintezu kolagena i elastina i postižemo efekat podmlađivanja kože. Pošto je piling blag može se koristiti i kod izuzetno osetljive kože.
 • Sledeći korak je čišćenje lica ukoliko postoji potreba
 • Zatim stavljamo odgovarajuću masku
 • Na kraju stavljamo serum i odgovarajuću kremu

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE
+381 60 02 77 043

ZAKAŽITE