OPIS MAŠINE

Ova tehnologija je jedina na svetu koja koristi radio talase da postigne zatezanje kože, ispravljanje bora I obnavljanje kože, bez stvaranja ožiljaka I sa visokom sigurnošću.

Ovim aparatom se mogu postići rezultati ne invazivnog zatezanja kože I oblikovanja celog lica, sa sličnim efektima kao nakon operacije, tretman je izuzetno komforan I prijatan, nema opravka, ni odsustva sa posla, možete se vratiti na posao odmah nakon tretmana.

FUNKCIJE APARATA

1. Uklanjanje bora sa lica,dubokih bora, bora sa čela, nazolabijalnih bora, bora oko usana, nosa, vrata, može eliminisati duplu bradu I potpuno reoblikovati vase lice.
2. Uklanjanje bora oko očiju, kesica oko očiju I zatezanje kapaka I podočnjaka.
3. Anti aging kože celog tela: ledja, grudi, stomaka, zadnjice, nogu, visećih delova na rukama I smanjivanje strija.

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE
+381 60 02 77 043

ZAKAŽITE

URGENTNA REAKCIJA

Sa radio talasnom frekvencom formira se sloj fokusiran na dermis 2.6-3 mm ispod nivoa epidermis, koji če snažno pogoditi dermis, tako da će kapilari kože prepoznati to kao ranjavanje I pustiti signale za zaceljivanje kože, što će dovesti do pojačane proizvodnje kolagena, kako bi se oporavila tretirana Regija.

PENETRACIJA JONA

Focusirna radiotalasna energija utiče na nivo elektrolita I jona oko ćelija I da poveća penetraciju ćelijske membrane, citomembrane se otvaraju I povecavaju razmenu harnjlivih materija izmedju celija, istovremeno povećavajući prolazak vode i hranljivih materija do dermisa.

TOPLJENJE MASTI

Kada se radiotalasima deluje na kožu, razlika u temperaturu masti i sloja dermisa će biti 8:1, masti apsorbuju energiju, postaju mekše , rastvaraju se, što rezultuje povećanjem elastičnosti kože.

PREDNOSTI APARATA

  • Radio talasna tehnologija je prepoznata i od Evropske i od Američke agencije za hranu i lekove.
  • RF obezbedjuje zagrevanje tretirane regije, a prodire 3-4 mm u kožu, što je dublji sloj kože, gde deluje na kolagen sa temperaturom 55-60 C, što je najbolja temperatura za regeneraciju kolagena i stimulaciju produkcije kolagena i na taj način podstiče podmladjivanje kože.
  • Specijalni nastavci se koriste za tretman svakog pacijenta, svaki pacijent ima svoj nastavak i nikada se taj nastavak neće koristiti za drugog pacijenta, što pomaže da parametri koji su podešeni u skladu sa tipom kože pacijenta ostanu isti za njega i kada bude radio sledeci tretman na terma 4.
  • Visoka rf energija ima izuzetan rezultat i nakon samo jednog tretmana (u podmladjivanju kože, zatezanju..), ali za makismalan rezultat preporuka je 7-8 tretmana.

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE
+381 60 02 77 043

ZAKAŽITE

EFEKTI TRETMANA SU DUGOTRAJNI!

Posle serije tretmana rats kolagena će biti podstaknut za godinu dana i više, a nakon toga rezlutat se može održati i do 2 godine.
Tretman je neinvazivan, nema modrica, ožiljaka, crvenila, tako da se možete vratiti vašim aktivnostima i poslu odmah nakon tretiranetmana.
Tretman traje kratko sa dugoročnim rezultatima, za celo lice, za jedan tretman je potrebno 40 minuta, nije nekonforan i neprijatan, kao pojedine anti age procedure i nema promene vašeg izgleda kao kod dodataka bipolimera ili hirurškog face liftinga, nego ste podmladjeni na potpuno prirodan način.

BEZBEDNOST TRETMANA

Postoje senzori za toplotu i kontrolu temperature, koji kontrolišu bezbednost tretmana.
TRETMAN JE NEINVAZIVAN!

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE
+381 60 02 77 043

ZAKAŽITE